Een stukje geschiedenis

De ervaring op het gebied van voeding en geneeskunst

Na de opleiding levensmiddelen-technologie is Marcus gaan werken in het centraal-instituut-voedingsonderzoek van TNO. Daar heeft hij 10 jaar gewerkt tot hij in 1992 kon beginnen met een biologische winkel in de Gelderse stad Zevenaar. Daar genoot hij ruim 10 jaar van het wel en wee in zijn winkel. Doordat de gemeente andere plannen had met de binnenstad, raakte hij zijn parkeerplaatsen en klanten kwijt. Ondertussen was hij begonnen met een homoeopatie-opleiding en startte hij zijn praktijk in 1989.

In 2003 begon Marcus met een biologische SRV-wagen rond te rijden en na deze spannende omweg van een aantal kilometers, ontdekte hij dat Lochem een grote vraag naar biologische producten had en daarom begon hij in 2006 met een winkel met de naam Marcus Logische Voeding.

Eerst zat hij in de Walderstraat, maar het pand was te klein. Het had geen magazijn en doorgroeimogelijkheden. Gelukkig kon hij, na 6 jaar, verhuizen naar de Nieuwstad. Vanaf maart 2012 zit hij daar, met heel veel plezier.

Door zijn lange ervaring heeft hij veel productkennis opgebouwd en daarom kan hij veel vertellen over het product of uw vraag beantwoorden op het gebied van verschillende diëten, allergieën of ziektes.