De producten

Alle producten voldoen aan de vraag van de klant. Daarom is het wel belangrijk om te weten om welke klanten het gaat.

De klanten van Marcus zijn, ruim genomen, mensen die bewust met eten omgaan en bewust zijn met hun wereld om hun heen. Zij willen graag weten waar het vandaan komt, hoe het ontstaan is en het moet vooral ook smaakvol zijn.

Zo is het belangrijk dat er geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Zo blijft de aarde rijk en schoon, zodat het product zijn ware kracht en smaak behoud. Ook het gebruik van groeihormonen en antibiotica wordt hier niet gewaardeerd. Het is namelijk bewezen dat deze stoffen in het product zijn blijven zitten en u dit dus op uw bord krijgt. Streekproducten krijgen hier de voorkeur, zodat het product niet de halve wereld is rondgegaan. Ook zo blijft de aarde schoner.

Een andere groep klanten zijn de mensen die een dieet moeten volgen. Zo zijn er mensen die diabetes hebben of een allergie voor gluten, soja, suiker, chemische kleurstoffen, noten, chocola, melkproducten. Deze lijst wordt steeds langer, want er komen alsmaar meer allergieën bij.

Voor deze groep is er een ruim aanbod van producten, die zij wel mogen hebben. De vervanging van suiker zijn verschillende natuurlijke stropen en van chocola is er carobe. Vervangende melkproducten zijn graanmelk, zoals rijstemelk, havermelk en sojamelk. Voor glutenvrij producten zijn er als voorbeeld koekjes, meelsoorten, pizzabodems, brood(jes), pasta, bladerdeeg en kroketten.

En er zijn een groep klanten die een bepaald dieet willen volgen, zoals raw-food, vegetarisch, veganistisch en bijvoorbeeld macrobiotisch. Zo zijn er vleesvervangers, sojakaas en speciafieke Japanse producten die aan deze dieëten voldoen.

 

Voor al deze mensen is er een breed assortiment producten, voor al hun wensen en als het er niet is, dan wordt het wel besteld!!!

 

De producten komen van: De Rit, Horizon, Ekoland, Healthy Planet, Bandit, Natufood, Pyramide, en de lijst is nog niet af......

 

Een aantal keurmerken :